levande_webb

Young Living Essential Oils

Jag använder eteriska oljor och produkter från Young Living både privat och i mina behandlingar.
Varför? Jo, för att eteriska oljor av den allra högsta kvalitét kan hjälpa oss människor på så många fantastiska sätt. 
Deras kemiska uppbuggnad gör det möjligt för dem att ta sig in i våra celler och stödja våra kroppars självläkningsprocess inifrån och ut. 


Eteriska oljor är den mest kraftfulla delen av en växt, dess blod. När man under en extremt noggrann destilleringsprocess får fram den eteriska oljan så har vi kvar allt det verksamma i växten, all den kraft som växten besitter och som den skyddar sig med. 
Allt det som den eteriska oljan gör för växten kan den då också göra för oss. Stärka vårt immunförsvar, stödja kroppens system, öka möjligheter för självläkning och så mycket, mycket mer. 


Young Living är världsledande inom eteriska oljor och produkter för välbefinnande. De är noga med sin kvalitet och har branchens striktaste kvalitetsstandard,, deras seed to seal prodgram, där de har full kontroll från frö till färdig produkt. 
Läs gärna mer på seedtoseal.com. 


Jag ser eteriska oljor från Young LIving som en gåva från Moder Jord som jag kan använda i min verksamhet, men även i mitt vardagliga liv. När du kommer till mig på behandling får även du ta del av detta fantastiska, men jag kan även hjäpla dig och visa dig hur du enkelt kan använda dem hemma, på jobbet, på dig själv, dina nära och kära och på dina djur.. Jag berättar gärna hur du enkelt kan leva kemikaliefritt och mer hälsosamt med hjälp av produkter från ett företag som verkligen bryr sig, nämnligen Young Living.

Hör av dig så ska jag berätta mer, eller klicka på länken nedan.